Šimůnek voitti tšekkiläisen cyclocross-nimityksen, Mikulášková juhli myös

Simonekin suosima yhdessä Borosin ja Jupalíkin kanssa asettui hyvin varhain kilpailuun ja varsinkin myöhempi voittaja hoiti vauhtia. Hän oli ensimmäinen, joka jäi pahemmaksi yhdeksän kierroksen viimeisessä viimeisessä vaiheessa, vähiten kokenut kolmesta pakolaisesta Ťoupalíkista, mutta lopulta hän ei edes tehnyt lopullista paria jäljellä, Boroš liukui juuri ennen loppua, kun hän astui ulos stadionista ja päätti Šimůnek on saavuttanut neljä pronssia ja kolme hopearahaa myös republikaanien kädessä.

“Se on valtava helpotus, olen hyvin onnellinen ja onnellinen. Yksi on yrittänyt kymmenen vuotta ja se ei tule koskaan tapahtumaan, vastustajat ovat aina olleet vahvempia, mutta nyt minulla on myös tämä jersey, ja voin pysyä paikallaan.Uskon, että tulevaisuudessa tulee olemaan ainakin yksi, ”Šimůnek sanoi tšekkiläistä televisiota koskevassa haastattelussa.

Hän halusi paljon otsikon jälkeen. “Halusin sen alusta alkaen. Aamusta tiesin, että se olisi hyvä. Viimeinen kierros oli hermostunut, mutta keskityin itselleni, rotu oli rauhallinen ja melko viileä, jota minulla ei ole paljon tapana, sanoi Šimůnek.

Kuitenkin kauden huippu on pyöräilijöillä ennen ja on tammikuun lopussa MM-kisoissa Belgiassa Heusden-Zolderissä. “Toivon, että voin edelleen voittaa MM-kisat, näytän jonkin verran tulosta, ja ihmiset katsovat minua näin Simonka, joka kilpaili aikaisemmin eikä kahden viime vuoden aikana,” sanoi Šimůnek.

Boroš pahoitteli käyttämättömiä mahdollisuuksia.Epäröinnin ja syksyn takia hän ei voinut kyseenalaistaa Simonea. “Olen pahoillani. Voitto oli tavoitettavissa, mutta Radek oli tänään parempi ja ansaitsi voittaa. Se oli uuvuttava rotu. Ehkä seuraavalla kerralla, “sanoi Boros.

Neljäs pelaaja Tomáš Paprstka, jonka oletettavasti ohjasi kupin sarja ja voitti Toi Toi Cupin Vojtěch Niplen ja Lubomír Petrušin edessä, oli erittäin tyytyväinen.

Naisten rotujen Pavla Havlíkovan suuri suosikki on saavuttanut radan useilla liukkailla osilla ja toisen syksyn takia. Mikulášková on jo voittanut kolmannen nimikkeen, pronssin jäljellä Nikol Noskovalla.

“Menin kilpailuun puhtaalla päällä ja luotin siihen, että voin voittaa, mutta myös toinen.Olen iloinen, että tein sen, “Mikulášková sanoi tšekkiläistä televisiota koskevassa haastattelussa.

Kolmas palkinto oli historiallisessa katsauksessa menestyneimmistä naisista Kateřina Nashin ja Havlíkovavan verhossa. “Arvostan tätä otsikkoa eniten, koska kausi ei päässyt pois mielestäni. Mutta otsikko on poistanut minulle viime aikoina tapahtuneen pahan, ”sanoi 22-vuotias pyöräilijä.

Kilpailun alusta oli selvää, että palkintokorokkeelle varattu trio-medalistit. “Menimme kolmeen, yritin työskennellä molempien kanssa, mutta en halunnut tyttöjä.Olin siellä kolmannessa sijainnissa ja tytöt näyttivät mieluummin tekevänsä yhteistyötä kanssani, mutta sitten valmentaja huusi ja pääsin sinne ”, sanoi Mikulášková. Kymmenen vuotta vanhempi Havlíková ennusteli asemaan hienoja suosikkeja kauden aikana, ravistelemalla hänen kanssaan, mutta pudottamalla ja piti pettymys toisesta sijasta. “Olen oppinut Pavlan kaatumisesta yleisön reaktioista, joten astuin siihen hieman ja rakensin päänsä,” lisäsi voittaja.