Paras peliyhtiö Ruotsi

25-vuotiaana Bob alkoi panostaa koripalloon. Hän oli hyvin perehtynyt peliin ja ymmärsi, että toisella puoliskolla joukkueet keskittyivät enemmän tulokseen: he hyökkäävät enemmän, he pahentavat enemmän, lisää rangaistuksia. Niinpä pelin toisen puoliskon suorituskyky on usein korkeampi kuin ensimmäisen. Vedonvälittäjät uskoivat myös, että pisteet arvostetaan tasaisesti molemmilla puolilla.

Bob Vulgaris päätti testata hypoteesinsä ja aloitti pankin kanssa 80 tuhatta dollaria. Strategia toimi tasaisesti, ja parin vuoden kuluttua Bobin pankki ylitti miljoonan. Jonkin ajan kuluttua Bob voisi jo varaa panostaa miljoonaan dollariin päivässä. Viiden vuoden ajan hän on tehnyt onnen.

Bobin suurin virhe oli, että hän toivoi, että vedonvälittäjät eivät koskaan korjaa virhettään ja että hän ansaitsi aina niin paljon. Mutta ei. Ajan myötä vedonvälittäjät optimoivat linjansa ja Bobin järjestelmä lakkasi toimimasta. Hän menetti kolmanneksen pankistaan ​​kuukaudessa ja joutui pysähtymään.

Bob lopetti vedonlyönnin vain jonkin aikaa. Hän kehitti kaveriyhteisönsä kehittämään ohjelman, joka voisi laskea koripallopelien tuloksen aikaisemmin annettujen parametrien perusteella: pallon hallussapidon prosenttiosuus, heittojen tarkkuus ja monet muut. Mutta tällaisen ohjelman tuotto oli alhainen.

Bob oli pakko myöntää, että hän ei bästa spelbolag enää pystynyt tekemään rahaa vedonlyönnin vedoissa. Vulgaris jatkoi panostusta koripalloon, mutta ei niin aktiivista ja ilman samaa jännitystä. Ja sitten siirryttiin täysin pokeripeliin.
johtopäätös:

Erinomaisia ​​vedonlyöjiä yhdistää paitsi pelaamisen rakkaus ja halu tarttua jättipottiin. Niitä yhdistää edes huolellinen työ ja halu tehdä jotain uudella tavalla. Kaikki heidät on syvästi upotettu urheiluun, johon he panostavat. Niiden strategiat ovat ainutlaatuisia ja perustuvat tarkkiin laskelmiin. Onni on varmasti heidän tarinoissaan, mutta se ei ole keskeinen tekijä.

Jotta voisit olla erinomainen, tarvitset:

  • Hyvin perehtynyt urheiluun, johon tarjous tehdään.
  • Yritä löytää jonkinlainen säännöllisyys, jota vedonvälittäjä ei huomannut.
  • Jakele pankki oikein.
  • Jos ensimmäiset kolme pistettä täyttyvät, sinun on otettava mahdollisimman paljon hyötyä tästä.
  • Kun tuotot laskevat, voit houkutella ulkopuolisia varoja tai osallistua konsultointiin.