Mitkä Australian joukkueet tekevät fanistaan ​​eniten ylpeitä? (Vihje: he eivät sisällä miehiä)

Tutkijat havaitsivat, että vaikka korkean profiilin miesten urheilujoukkueilla voi olla enemmän faneja, naisjoukkueet tosiasiassa arvostavat paljon paremmin kunnioitusta, nautintoa, luottamusta, ylpeyttä ja siteitä heihin tuttujen keskuudessa. Naisten T20-maailman pelaajat antavat Australialle syy olla ylpeä Lue lisää

“Löysimme kaiken kaikkiaan erittäin vahvan luottamuksen naisjoukkueiden kanssa”, toteaa True North Researchin johtaja Georgie Maynard. ”Voitteko ajatella tilannetta, jossa jonkin näistä naisjoukkueista on ollut kiistanalaisia ​​tai suuria kielteisiä aiheita?Emme yksinkertaisesti näe näitä ilmiöitä naisten urheilussa – vaikka heidät nähdäänkin laajemmin miesurheilussa. ”

Erityisesti nämä neljä joukkuetta ovat pinolla korkealla nöyrillä, ahkerilla roolimalleilla ja heille annetaan naisten urheilu harvoin, jos koskaan, osuu otsikoihin vääristä syistä – ei salaisia ​​täydennysjärjestelmiä, ei sukupuoliskandaaleja, ei seksuaalista väkivaltaa koskevia väitteitä, ei hullu maanantai-alastomuutta -, ei ole tuskin yllättävää, että naisten joukkueisiin viitataan luottamuksen tunneista.

Mietinnössä paljastettu “emotionaalinen yhteydenpito”, joka sijoittuu 15 kansalliselle puolelle ja 47 talvijoukkuetta AFL: stä, NRL: stä, netballista ja rugbystä, on toinen plaani naisurheilulajien rakenteelle viime vuosina; suorituskyvyn, nöyryyden ja aitouden pohjalta.

Se, että sijoitusten neljä parasta sijaa meni naispuolisiin kansallispuoliin, viittaa siihen, että naisten urheilun suorittamat usein mainitut “vauvan askelet” saattavat pian muuttua varmoiksi askeleiksi.Pikaopas Emotionaalisen yhteyden arviointi urheilujoukkueisiin Näytä Piilota Emotionaaliset yhteysportaatNaisten rugbyseitsemän seitsemän (Australia) Naisten jalkapallo (Matildas) Netball (Timantit) Naisten koripallo (Opals) Miesten rugby liiga (Kengurut) Luottaa ylläpitää eheyttä naisten jalkapallo (Matildas) Netball (timantit) ) Naisten rugbyseitsemän seitsemän (Australia) Naisten koripallo (Opals) Miesten jalkapallo (Socceroos) Ylpeä fanejaNetball (Diamonds) Naisten jalkapallo (Matildas) Naisten rugby seitsemän (Australia) Naisten koripallo (Opals) Miesten koripallo (Boomers) ylläpitää eheyttäEssendon (AFL) Canterbury Bulldogs (NRL) Miesten kriketti TestitiimiManly Sea Eagles (NRL) Cronulla Sharks (NRL)

62-jäsenisessä luettelossa kansallinen miesten rugby liiga, koripallo ja jalkapallojoukkueet täyttävät paikat viidestä seitsemään.Queenslandin kaksi Super Netball -joukkuetta, Firebirds ja Sunshine Coast Lightning, sijoittuvat kahdeksanteen ja 11. sijaan – molemmat korkeammat kuin hämärtyvät Wallabies (16), miesten testi krikettipuoli (22) ja jokainen AFL-joukkue.

Kansalliset naisten kriketit, jotka voittivat viikonloppuna maailman T20-tittelin Antiguassa, menestyivät 14. sijalla, mutta kysely tehtiin yli kuukautta ennen tuota korkean tason voittoa. “Heidän menestyksensä ja lisääntyvän näkyvyytensä perusteella odotimme vahvemman emotionaalisen yhteyden tulevissa raporteissa”, Maynard sanoo.

Huomattakoon myös, että AFL: n behemoth Collingwoodiin sopiva Super Netball-franchising raaputettiin 57. sijalle. , heikoimmin menestyvä naispuoli noin 30 paikalla ja ainoa naisjoukkue, jonka arvosana oli ”alle parin”.

Kun Diamond-listalla kysytään tarkalleen, mistä joukkueesta he olivat “ylpeitä siitä, että he ovat faneja”, 1, Matildas toinen, naisten rugby seitsemän kolmas ja Opals neljäs.Miesten koripalloilijat, boomersit, tulivat viidenneksi.

Joukkue, joka “luottaa pitämään urheilun rehellisyyttä yllä”, oli neljä parasta, ja Socceroos pyöristi viiden parhaan joukon. Samassa kategoriassa asteikon alaosassa luettelo oli yksinomaan mies. AFL-klubi Essendon – joka oli sisällytetty lisäskandaaliin useiden vuodenaikojen ajan – kärjessä “vähiten” -luettelossa, jota seuraa NRL-klubi Canterbury Bulldogs ja miesten testi krikettijoukkue, joka käsittelee edelleen pallojen peukaloinnin skandaalin laskeumaa. . Kaksi muuta NRL-puolta, Manly Sea Eagles ja Cronulla Sharks, olivat neljäs ja viides.

Mutta miksi tunneilla on merkitystä? Koska Maynard sanoo, ne ajavat tuloksia, vaikuttavat pitkäaikaiseen etenemiseen ja suojelevat urheilulajia tai joukkuetta kriisitilanteessa.Joukkueille, oikeudenhaltijoille ja sponsoreille ne ovat yhtä merkityksellisiä kuin tulosperusteiset toimenpiteet, kuten osallistuminen, tv-arviot ja jäsenyydet. ”Joukkueen pistemäärä näyttää käyttäytymistulosten ulkopuolella. Se tutkii urheiluomaisuuden ja urheilun ystävien välisen suhteen sydäntä ja paljastaa tunneyhteyden ohjaimet.Tämän ansiosta joukkueet voivat houkutella suurempaa yleisöä ja luoda uskollisempia faneja. ”

Raportti – joka toistetaan ensi vuoden alussa arvioimaan AFLW-, koripallo-, kriketti- ja jalkapallojoukkueita – tarjoaa myös näkemyksiä sponsoroinnista ja Tämän mahdollisesti tuottoisan yhteyden hyödyntämisen taloudelliset vaikutukset.

Ja jos Australian parhaat naisjoukkueet voivat käyttää intohimoaan, jonka he aiheuttavat, he astuvat askeleen lähemmäksi tasapuolisen toimintaedellytyksen tasoittamista – missä se ei ole naista urheilua ollenkaan, vain urheilua.