Mikä on asianajaja Bach, piirin herra? Se vaatii muutoksia, jotka voivat vahingoittaa

Bachin elämässä kaikki näytti tulevan pian, hyvältä ja joskus huonolta. Jo viisi vuotta maksaa lupaavia pieniä miekkamies, neljätoista hänen isänsä kuoli, kaksikymmentäkaksi oli olympiakultaa, ja pian jopa oikeustieteen tohtorin ja poliittisen tieteen kahdestakymmenestäseitsemästä, hän tuli tiedottaja kaikille urheilijoille Olympic kongressissa kolmekymmentäseitsemän jäsenenä Kansainvälisen olympiakomitean vuonna neljäkymmentäkuusi hänen johtaja. Koti

ympäröimä aura menestystä, tiedon ja vallan työskenteli roolit puheenjohtaja arabi-saksalaisen kauppakamarin neuvonantajana Saksan valtion talouden.

edellisvuodesta, sitten istui valtaistuimelle huippu-urheilun , jonka IOC: n puheenjohtaja valitsee. Hän oli Herr der Ringe, mikä saksaksi tarkoittaa Lord of the Rings, mutta myös Lord of the Rings.

Joka hallitsee kaikkia.

voittaja.Thomas Bach, pian sen jälkeen kun hänet valittiin presidentiksi Kansainvälisen olympiakomitean

Kun suuri vallankumoukselliset Samaranchin ja vähemmän erottuva Belgian ortopedi ja kreivi Rogge otti Sceptre 61-vuotias saksalainen Würzburgin, jolta puuttuu karismaa ja voi jopa nauraa sali. Saapuu Prahassa palkintokorokkeelle jälkeen Italian edellinen puhuja, ja interjects: “Tiedätkö miksi rakastan Italia?Koska kaikki tärkeimmät mitali minulle jälkeen taistelevat italialaisen fencers. ”

Mikä tekee aaltoja Bach kiven?

Kun tapaamme haastatteluun MF dnes, Thomas Bach kysy: olivat ensimmäiset kaksi vuotta presidentin johdolla paljon monimutkaisempi kuin odotit?

“Ei, he olivat kevyempiä,” yllätys vastaa minulle. “Muistatko? IOC-puheenjohtajan valinnassa viisi muuta ehdokasta vastusti minua. Ajattelin, että kansainvälisen olympiakomitean uudelleen yhdistäminen olisi hyvin vaikeaa.Mutta hän onnistui sen muutaman viikon kuluessa. ”

Jo vuoden kuluttua, jotta hän voisi tuoda elämään Agenda 2020 ohjelman suuria muutoksia maailmassa olympismin. “Meidän on urheilun muuttaa itseään tai muuttuu ulkoa”, hän sanoo.

Sotšin pidetyssä seremoniassa Games Sotshissa oli Bach kunniapaikalla vieressä Putinin (kuva oikealla).

Vuonna vuosikymmenen ennen Bachin kuin se ratsasti olympialiikkeen, painovoima, liian varma itsestään. “Hän antoi hänelle uutta dynamiikkaa”, sanoo George Kejval puheenjohtaja jätevedenpuhdistamon. “Hän avasi kesällä ei avata teemoja. Aavikot muutoksiin että satuttaa, mutta se on selkeä visio ja suunnitelmat. ”

Aivan kuin eilen. Murskaamisen jälkeen Venäjän doping tapaus esiintyy Bach Prahassa ehdotuksen radikaalia muutosta dopingin torjunnassa.Maailman antidopingtoimisto WADA hänen mukaansa pitäisi valvoa koko hallinnan dopingtestissä, mutta myös eräänlainen “älykkyys”, joka ratkaisee tapaukset varhain epäilyjä näytteitä. “Ongelmat, sitten nepřerostou yli päätään Venäjällä.” Ja: rangaistuksia syytti urheilijat eivät enää korottaa kansalliset liitot ja kansainvälinen liitto, mutta vain Urheilu välimiesmenettely Lausannessa.

Bach uskovat, että dopingin torjumiseksi ja se on avoimempi, nopeampi ja halvempi. Hän sanoo hänen ehdotuksestaan: “On hyvä heittää tämä kivi veteen. Nyt me näemme, mitä aallot tekevät. ”

Hän vaatii syyttömien rankaisemattomia rangaistuksia sekä tehostettua testausta.Emotionaalisesti puhuu osanottajaa eri puolilta Eurooppaa: “Sinun maa kokea menestynein pelejä historiassa, vaikka kuinka voit voittaa mitalin, mutta jos vain toinen niistä tulee tahranneet doping sitten ne tahrannut kaikki. Siksi sinun dopingin torjunnassa on vielä vaikeampaa. ”

kysyttyjä MF dnes, jos voitte kuvitella Rion kisoissa 2016 ilman Venäjän retkikunnan mutta vastaa diplomaattisesti:” He ovat nyt vain spekulointia. Haluamme, että koko maailma taistelee dopingia vastaan. Venäjän olympiakomitea on nyt luvannut korjaavan. Seuraamme sitä. ”

Toinen miljardia turvallisuudesta

Alle viikon kuluttua hän” räjähti ” Venäläinen dopingpommi räjähti jopa Pariisissa.Kumpikaan tämä aihe Bach Prahassa voi – eikä – voida välttää.

“Puhua turvallisuudesta urheilutapahtumissa on keskustelua turvallisuudesta yhteiskunnassamme”, hän sanoo. “Terroristiset toimet eivät ole pohjimmiltaan urheilun hyökkäyksiä, ne ovat hyökkäys ihmiskuntaa vastaan. Meidän kaikkien on löydettävä vastaukset yhteen. Ja vastaus ei voi olla luopumista terrorismin torjunnassa. ”

Toinen suurta summaa lisätä turvatoimia olympialaisten aikana Lontoon 2012 oli kaksi miljardia dollaria, se on siis ennustettavissa.Bach nyökkää: “Turvallisuus ja arvot yhtiömme ovat tärkeämpiä kuin raha.”

Mitä enemmän kuitenkin myös korostaa viestiä siitä, mitä urheilun “imperiumin” tulevina kuukausina ja vuosina pass. “Olympialaiset ovat ihmiskunnan yhtenäisyyden symboli. Heihin koko maailma, 206 maata, kokoontuu yhden katon alle riippumatta rodusta, uskonnosta ja poliittisista asenteista. Tämä viesti yhtenäisyydestä on tärkeämpää kuin koskaan ennen. ”

Siksi tulossa Prahassa toisen lausuman:” Sallimme alkua Games Rio ja poliittiset pakolaiset, jotka noudattavat urheilun tason. Joten voi haaveilla edelleen niiden olympia unelmansa. ”

Elokuussa 2016 tällaisia ​​urheilijat ovat Rio lennolle alla olympialaisten lippu.Prahassa olevat edustajat kuunnelevat vielä tänään Brasilian järjestäjien raporttia siitä, kuinka pitkälle he valmistautuvat peliin. Thomas Bach palaa rutiininomaiseen ohjelmaan ihmiskuntaa vastaan ​​tehtyjen hyökkäysten ongelmista. Entä huono vesi Riossa? Entä kokoontaitettava kuljetus? Mistä löytää puuttuvat varat?

“Brasilian poliittinen ja taloudellinen tilanne ei ole nyt onnellisin. Uskon kuitenkin, että innostus paikallisten ihmisten, jotta saamme nauttia upeista pelit Rio “, hän lisää optimismia Lord of the Rings.

TULEVAISUUS: Winter Games, järjestetään 2022, esitetään nyt Prahassa ja valtuuskunnan Pekingissä.Thomas Bach oli tämänvuotinen mies, joka ilmoitti Kiinan pääkaupungin voitosta kaksintaistelussa Almaty Kazakstanin kanssa vaalien jälkeen.