Litvinov voittaa maalivahtia Petra. Pelossa vuorottelusta hänestä tuli sankari

“He ylistivät minua ja ylistin heitä”, Petrasek sanoi; ääriliikkeissä hän hyppäsi kuudenneksi, mutta ensimmäistä kertaa kotona.

Klo 3:44 hän hylkäsi Tyborin ohjuksen ja luki sen. “Ensimmäinen kiekko, joka meni minulle, päättyi tavoitteeseen. Olin vihainen itselleni. Pelkäsin, että se heittäisi minut lähimpään sauvaan, joten suljin toisen myöhään. Levy putosi lämpömittarilla tai lonkalla ”, hän kuvaili valitettavaa alkuaan.

Se ei ravistanut, päinvastoin. “Se ei ole järkevää, mutta yritin olla saamatta uutta päämäärää, enkä päätynyt palloihin”, hän sanoi. “Halusin vain unohtaa tilanteen.”

Třinecin apteekkarien edessä hän oli jo estänyt hänen tavoitteensa. Hän sai 30 laukausta. “Voidaan sanoa, että vaikein oli toinen kolmasosa.Heillä oli tauko, sitten viisi – kolme valtaa. Olemme puolustaneet sitä ja olemme pahoillamme siitä, että olemme vihdoin saaneet kaksi maalia, “hän muistutti vakiintuneiden mestareiden vaikeuksia, jotka jäävät viimeiseksi.

Hyökkääjä Robin Hanzl tuntee loukkaavan:” Se alkaa alkaa koulutukseen, joten nyt se on tauko edes ottelussa. Tänään Petrasek pitää meitä hyvällä suorituskyvyllä, tarvitsemme sitä. ”

Vallankaappaus aloitti Martynkin väliintulon, Hanzl sinetöi sen, molemmat tavoitteet pudotettiin etualalta. Voitto teräksenvalmistajista ei ehkä vielä anna Steelille itseluottamusta Litvínoville, mutta se on hänelle tärkeä merkki.

“Puolustus puolustaa jo enemmän pelejä, mutta pelimme ei ole huono.Me vain unohdamme tavoitteet, Petrásek sanoo. Mahtavoitto Vervy sai toisen kerran peräkkäin. “Minulla oli kolme ottelua ennen, sitten kolme kevät Janusta ja sovittiin, että olisimme jälleen. Chomutovissa meidän pitäisi kääntyä, se on suunnitelma siirtyä useammin, riippumatta tuloksista, Petrásek sanoi.

Voittava rivi: “Olisi neljä voittoa peräkkäin, jotta voimme kaavittu korkeammalle. Nyt pelataan meidän ympärillämme olevien joukkueiden kanssa, tärkeimmät pelit tulevat olemaan. ”

Sunnuntaina Litvinov johtaa lyhyintä ylimääräistä kiertueella, derby läheisessä Chomutovissa. Kilpailijat saavat yhden laukauksen – Pirates 1: 0, Verva 3: 2 hyökkäysten jälkeen. Menestyksen resepti?Sama kuin eilen. “Pyrimme taistelemaan pitkällä aikavälillä ja meidän on taisteltava, meillä ei ole mitään muuta tilanteessamme,” avustajavalmentaja Jiří Šlégr sanoi. Derby puhkeaa klo 17.30.