Jack Ross nimitti Sunderlandin johtajan kahden vuoden sopimukseen

Jack Ross on nimitetty Sunderlandin uudeksi johtajaksi kahden vuoden sopimuksella. 41-vuotias, joka ohjasi St Mirrenin myynninedistämistarkoitukseen, nimettiin viime vuoden PFA Skotlannin päälliköksi, ja siihen liittyi valon Stadiumin johtaja James Fowler. Louise Taylor Lue lisää

Sunderlandin puheenjohtaja Stewart Donald sanoi: ”Olemme iloisia siitä, että olemme vakuuttaneet Jackin uudeksi johtajaksi.Jack on innoissaan olla osa tulevaisuuttamme, jota rakennamme täällä, ja se, että hän kääntyi pois kannattavista tarjouksista muualta, mukaan lukien klubit, jotka ovat tällä hetkellä korkeammassa divisioonassa kuin itseämme, on osoitus hänen sitoutumisestaan ​​ja halustaan ​​menestyä tässä klubissa ja hänen usko tulevaisuuden näkemykseemme.

“Hän liittyy meihin erinomaisen alkujohtajan uraansa, mukaan lukien ikimuistoinen 2017-18 kampanja St Mirrenin kanssa, ja oli erittäin vaikuttava koko rekrytointiprosessin ajan. Olemme toimineet nopeasti ja kovaa työtä jatketaan nyt vakavasti, kun tarkastelemme kohti lopullista tavoitetta saada Sunderland AFC takaisin siihen paikkaan, missä sen pitäisi olla.

Ross, jolle pyhät tarjosivat uuden sopimuksen , ei voi odottaa päästä töihin Wearsideen.