Helppo aloitus. Käsipallon pelaajat aloittivat turnauksen Chebissä voittamalla Sveitsin

EM-kisoihin valmistautuvat Jan Bašný -valmentajat ovat täyttäneet selkeiden suosikkien roolin ja hallinneet melkein koko ottelun. Perjantaina joukkueet mittaavat voimansa Kroatiaa vastaan, joka voitti tänään Slovakian kello 22:20, ja lauantaina ne uudistetaan mestaruuskisalle Slovakiaa vastaan.

Kudláčková, Dvořák’s Flugelhorn, Šustková kytkin ja Konečná’s pivot.

Vuosi sitten tšekkiläiset pelaajat lyövät Sveitsiä seitsemällä maalilla ja tällä kertaa joukkueiden välinen ero oli vielä suurempi.Viimeisen kymmenen minuutin alussa tšekit johtivat 14 maalia, mutta lopulta he helpottuivat ja päästivät ulkopuolisen laskemaan. Puolustusvaiheessa ensimmäinen puoliaika oli hiukan parempi kuin toinen puoli. Voitto oli selvä, ero oli melko suuri. En pidä lopun hidastumisesta, mutta se on ymmärrettävää. En usko, että meillä on niin suuri etumatka millään mestaruusotteluilla, joten sellaista tilannetta ei tule olemaan. Mutta pelaajien keskittymisen ja puolustuspyrkimysten on oltava varmasti suurempia koko 60 minuutin ajan ”, sanoi Bašný. ”Huomisen kilpailija on erittäin vahva, Kroatia on tasollamme.Pelaamme huomenna vahvimman kokoonpanon kanssa ja yritämme varmistaa, että pystymme pelaamaan mitä olemme kouluttaneet vastustajaa vastaan, joka osallistuu euroon ”, Bašný lisäsi.

Chebin perinteinen turnaus on tarkoitettu kansallisille joukkueen viimeinen ottelu ennen Ranskan EM-kisat. Maanantaina Bašný ilmoittaa lopullisen ehdokkaan, tiistaina edustajat lähtevät mestaruuspaikalle ja ensi lauantaina he pääsevät perusryhmään taistelemalla romanialaisten kanssa.

Jos Sigma-pelaajat voittavat sunnuntaina kotonaan kahdeksannen Mladá Boleslavin, he vaativat sitä. ”Se on meille erittäin tärkeä ottelu, koska emme pysty vahvistamaan tuloksia täällä. Haluaisimme päästä pois alaryhmästä ja siirtyä keskiryhmään ”, Hanákin valmentaja Václav Jílek sanoo. Hän unohtaa hitaasti kauden kurja alku, kun sininen teki vain kuusi pistettä kymmenestä pelistä. Mutta se haluaa silti kerätä voittoja. Nyt se vie kolme pistettä kotona ja se on jälleen parempi “, lisää Simon Faltan tuki – More info here.

” Kauhea ensimmäinen jakso. Niistä kymmenestä pelistä, joista voitimme kaksi, se oli Sigman historian huonoin alku.Viimeisen viiden pelin aikana olemme kuitenkin onnistuneet lyömään “, uskoo pääosin jälkeläisistä koostuva joukkue Jílek matkalla kohti.

”Emme valehtele; pisteen lisäys on alhainen, meillä oli korkeammat odotukset. Ajattelimme, että voisimme tehdä sen paljon paremmin.Mutta kymmenen kierroksen jälkeen katsoin sitä edistykseksi ”, Jílek etsii myönteisiä asioita. “Tiedämme hyvin, että edessämme on muita vaikeita otteluita, mutta esitykset nousevat ja toivon hypätämme haluamaamme.”

Partner: https://www.aposta1x2.info

Suurin osa sigmapelaajista, jopa nouseessaan, pelaa rajojensa alapuolella. Vain viisi Buchtaa (2,56), Jemelka (2,83), Vepřek (2,87), Falta (2,88) ja Houska (2,9) ovat alle MF DNES: n toimittajien koululuokissa keskimäärin kolmen. On selvää, että joukkue kaipaa keskikenttäpelaajan Jakub Plšekin maalia, joka oli viime vuonna paras maalintekijä 11 osumalla. Samaan aikaan hän on osunut kahdesti ja etsii rauhaa, joka tulee hitaasti. ”Tunnen mukavamman ja paremman ilmapiirin joukkueessa.Jokainen piste lisää itseluottamusta; mutta emme ehdottomasti ole siellä, koska alakerrosten tasapaino on valtava. Riittää, kun häviämme ottelun kahdesti ja olemme siellä takaisin “, varoittaa Jílek.

Kolme selässä olevaa on vähemmän luettavissa

Positiivista on, että se selvisi tuloskriisistä; hänellä on vielä paljon annettavaa joukkueelle, jopa kolmen vuoden kuluttua hänestä ei ole loppu. Päinvastoin. Kun hän huomasi, että 4-5-1 -pöytät on jo luettu, joukkue opetti kolmen puolustajan järjestelmää pistettämään useita kertoja, mukaan lukien eteneminen MOL Cupissa Zlínin kautta.

Yhtäkkiä Sigma on vähemmän luettavissa ja muuttuvampi. . ”Löysimme toisen tavan pelata. Vastustajat olivat jo melko täynnä. Meillä on vaihtoehtoja.Olen tyytyväinen siihen, kuinka saimme Cupin Zlínin kanssa helposti ja aseman suhteen ”, Jílek kiitti. ”Se on erilainen. Sillä on etuja ja haittoja, mutta on myös paljon enemmän etuja. Se on monimutkaisempi ”, Plšek arvostaa kolmikkojärjestelmää. ”Sevilla soitti sitä, ja hänellä Unibet oli se yksityiskohtainen. Se on ärsyttävää, kun sinulla on 4-5-5 ja löydät tällaisen tyylin. Pelissä on aina pelaaja, joka kääntää pelin, ja pelata on paljon helpompaa. Meillä on toinen vaihtoehto, ja se on ihan hieno. ”

Faltae nyökkäsi. Puolipellinä meillä on tehtävä olla erittäin korkea; Se sopii minulle, minulla ei ole ongelmaa klassisen järjestelmän kanssa.Se on herättäminen ja hyvä vaihtoehto. ”

Lisäksi sigmot kiertyvät paikoissa ottelun aikana, ja jos Falta pääsee kentän keskustaan ​​kuten Karvinássa, missä hän teki kauniin laukauksen kalkin takaa, vasen käsi piilottaa toisen aseen. . Pelkästään sen hyödyntämiseksi enemmän.

“3-5-järjestelmässä Falta on alueellinen toimija, jonka odotamme laadun olevan keskellä kuin laukauksen.