Biathleteiden nousu jatkuu. Schlesinger saavutti kolmannen sijan hävittäjänä

Ympyrä symbolisesti suljettu – vuosi sitten Schlesinger palasi Ruhpolding-kisaan voittajiin viime vuonna, nyt takaisin flip-floppiin samassa paikassa.

Tällä kertaa se voi olla ilo makeampi, että kolmas paikka tuli esityksen vahvistumisena. Epäonnistuneen ensimmäisen vuosineljänneksen jälkeen, jolloin tšekit ovat turhaan hyökänneet eliittiä kymmenen, he ovat nähneet huomattavan parannuksen perjantain sprintissä – ja nyt myös taistelijakilpailussa.

Suuri osa tästä on vain Schlesinger – perjantaina, kahdeksas, metriä taisteli toisen sijan kanssa, jonka hallitsijana oli Martin Fourcad.

Hän lopulta kaatui, mutta hänen kolmas paikka oli hänelle suuri menestys.Hän auttoi häntä nopeasti ja moitteettomasti ampumalla, suorituskykyjohtajan Ondřej Rybarin innoissaan, “Se ansaitsee kiitosta. Olen iloinen siitä, että hän onnistui tekemään sen ja seurasi eilisen hyvän ampumisen suorituskykyä, hän sanoi Tšekin televisiolähetyksessä.

 

Puolivälissä se oli melkein erinomainen päivä Tšekin puolelta. Sekä Moravec että Schlesinger ampuivat puhtaasti ja pysyivät lähellä suurimpia suosikkeja ja voittajia.

Siirtyminen siirtymiseen pysähtyy. Moravec teki virheen, mutta Schlesinger poltti jälleen “ilman mitään”.Ensimmäisen piti mennä rangaistuskierrolle, toinen meni 16,2 sekuntia radan etupuolelle.

Vahva viiden jäsenen ryhmä, joka koostui Ederistä, Brothers Böstä, Svendsenistä ja Martin Fourcadista. Heidän takanaan, pienellä erottelulla, Slesinger jätti hänet yksin.

Oli ilmeistä, että viimeinen ammunta tapahtui.

Eder näytti nopean radan ja lähti voittoon. Mutta toiset epäonnistuivat: Fourcaden yksi virhe, sama Svendsen ja Tarjei Bö. Johannes Böllä oli kaksi tavoitetta, ja taistelu palkintopallia vastaan ​​putosi.

Mutta Schlesinger poltti puhtaana! .Hän kosketti häntä – ja hyvin varustetun ranskalaisen kanssa hän taisteli toisen sijan loppuun.

Hän tuli lopulta lähelle häntä, mutta hänen ei tarvinnut olla surullinen. vaikka hän tuli myös eliitin kymmenesosaan, hän suoritti kahdeksannen. “Hän ansaitsee myös kiitosta, mutta kaksi virhettä ei voi olla siellä, jos hän haluaa ajatella voittajia”, sanoi Fisher Rybář.