Unibet online sportfogadás

Christian Benteke a Crystal Palace-ba való költözését szombaton hirdetik ki Alan Pardew, aki dicsérte a „bátor” döntést, amely szerint a belga nemzetközi jegy 27 millió font aláírása szankcionálható.

A 25 – a régi csatár csak 12 hónap elteltével elhagyja Liverpoolt, miután tavaly bonusz Unibet nyáron egy £ 32,5m-os váltást váltott ki az Aston Villa-ról, és a palotába érkezése, hogy megnyugtassa a rajongókat, amiket Yannick Bolasie és Mile Jedinak ezen a héten indult ki.Pardew, akinek az oldala a múlt hétvégén a West Bromwich Albionnak otthont adva nyitotta meg a játékot 1-0, tudatában volt annak, hogy fel kell emelnie a hangulatot az páros Everton és Villa eladás Unibet után. hétvége Bővebben

A palota Benteke iránti érdeklődése, amelyet először januárban vetettek fel, július elején kikristályosodott, de hat hétig tartó tárgyalásokra volt szükség ahhoz, hogy megegyezzenek, ami 32 millió fontra emelkedhet. „Ez még mindig orvosi és személyes értelemben van, de a Liverpoolnal kötött megállapodás értelmében végül úgy tűnik, hogy megvan” – mondta Pardew. „Azt hiszem, fontos, hogy elvesztettük az ikonikus játékosokat, hogy megpróbálják helyettesíteni Unibet őket ikonikus játékosokkal.

„ Két héten elvesztettük Mile Jedinak és Yannick Bolasie-t.Mindketten hatalmas számok voltak ebben a klubban, és nagy számokkal kell helyettesítenünk őket. Ez valami, ami nem mindig történt Newcastle-nél [amikor én voltam a menedzser]. Köszönöm nekik, hogy ilyen Unibet online sportfogadás messzire jutottunk, bár nem teljes. Benteke nagyszerű származású. Ő valaki, akit nagyon jól ismerek, mert Newcastle-be akartam vinni. Azt hittem, fantasztikusan illik ehhez a klubhoz.

„A Liverpoolba költözött, és nem egészen ki lett dolgozva. Számunkra vissza kell vinnünk, hogy megtegye azt, amit a legjobb. Az ő játékstílusa, a keresztek táplálása… úgy gondolom, hogy a Premier League-s bár egyik felső keresztezője, ezért élvezni fogja ezt a széles játékosokkal.De még nem a mi játékosunk. ”

Bár a Benteke a tavalyi szezonban enyhén térd problémával Unibet online zárult, az a tény, hogy a Liverpool játékosait megvizsgálják, amikor visszatérnek a szezon előtti edzéshez, azt sugallja, hogy az orvosi nem fogja felvetni a váratlan problémákat. Hasonlóképpen, a személyes kifejezések nem számítanak problémának egy olyan játékosnak, aki heti 120.000 fontot fizetett az Anfield-ben.

A Benteke nem lesz szombati játékban a Tottenham Hotspurban, de valószínűleg debütált a keddi League Cup döntőben Blackpool ellen a Selhurst Parkban, ahol James McArthur, James Tomkins és Steve Mandanda is számíthat.

A paloták még mindig újabb csatárat igyekeznek a ranglistájukhoz Unibet hozzáadni. Chelsea Loïc Rémy-ben.A New York-i Pardew-nál játszott France international 9 millió fontért, vagy egy 12 hónapos hitellel rendelkezik, melynek díja 3 millió font. Pardew meg fogja keresni Bolasie helyettesítését is, és még mindig arra törekszik, hogy biztosítsa a Moussa Sissokót a Newcastle-től. egy 25 kilométeres átutalás az Evertonba. – Bolasie elhagyta a dolgot, amit nem terveztem, mert természetesen nagyon részt vett volna az első csapatban – mondta. – Amikor véget ért, megkérdeztem tőle, hogy van-e valami, amit tehetünk, hogy megtartsuk a klubban. A válasz nem volt.Elgondolkodott, és Unibet úgy gondoltam valakivel, mint ő, ahol a szíve és a lelke játszik, el kellett mennie.

„Újra keményen dolgoztam a Bolasie-val a technikai részek tekintetében. a játékból, és azt hiszem, hogy javult, úgyhogy azt hiszem, ez szégyen, hogy az Everton most élvezi a munkát. De megkapták, és most keresünk egy csapatot, amely több gólt szerez és jobban irányíthatja a játékot. Ez az, amit meg fogunk próbálni fejlődni.

„Megkérdeztem tőle, hogy van-e valami, amit tehetnénk, hogy leüljön vele [és beszéljünk egy új szerződésről], de nem volt tényleg neki. Új koncepciót és új projektet akart. Ezt elfogadnia kell a játékosokkal. Nehéz a rajongóknak: megveszik az inget, Unibet szeretik a játékosokat. Newcastle-ben volt.De, mint minden nagyszerű játékos, akkor jön egy idő, amikor a körülmények továbbhaladnak. De ki kell cserélni őket. Ez az, amit próbálunk csinálni. – Ő volt a kapitányunk és a legmagasabb rendű harcos, valaki, aki nagyszerű aláírást jelent az Aston Villa számára – tette hozzá. – Ez a csapat kapitánya volt, de úgy éreztem, ideje változtatni. Valószínűleg ez a változás befolyásolja a játék idejét, és játszania kell. Ő nem egy sub. Ő nem egy csapatjátékos. Ő fog menni és vezeti az Aston Villa-t, remélem, hogy előléptetésre kerülnek.Elmondtam nekem egy szót, “több ugyanaz, Alan”, ahogy Unibet elmentem a pályáról. De ez nem lesz többé ugyanaz. Ez az oka annak, hogy változtatunk.

„A tavalyi év vége, a múlt szezon második felében nem volt elég jó nekem vagy a személyzetemnek. Tehát megváltoztattam a labdarúgó klubban különböző dolgokat, és azért teszek változtatásokat, hogy megpróbáljam ezt a klubot olyan helyre vinni, ahol jobb az otthoni Unibet űrlapunk, ahol az eredmények következetesebbek, valamint előadások. A játékosok nagy csoportja, hogy együtt dolgozzanak. Azt hiszem, remélhetőleg egy új aláírással, vagy a következő néhány napban kettővel fognak felvonni. ”