Liverpool ja Real Madrid valmistautuvat hyökkäysmielisen aristokratian taisteluun

Ainakin ne ovat, jos pientä vähän. Kun Liverpool ja Real Madrid kävelevät Kievin olympiastadionissa, kaulahihnat, jotka tarttuvat Tony Brittenin Mestarien liigan teeman ihanan ylikuormituneisiin kantoihin, he tekevät niin aidon eurooppalaisen aristokratian takia. Lauantai-iltana nämä kaksi klubia ovat voittaneet viisi viimeisten 14 Mestarien liigasta keskenään ja lähes kolmanneksen kaikista eurooppalaisista Cupista, koska kilpailu syntyi yli puoli vuosisataa sitten.Liverpoolin Roberto Firmino: ujo, vahva tahto – ja täydellinen hyökkääjä Lue lisää

On olemassa puhtaus jopa meringue-valkoisen ja Anfield-punaisen näkökulmasta, joka on tunteiden aitouden tunnus lipuissa, kappaleet, jotka jakavat Unibet online kansanmuistin niin monista muista valaistuista voitoista .

Tähän on tietenkin toinen puoli.Jotkut kyseenalaistavat jommankumman joukkueen oikeuden julistaa itsensä Euroopan parhaaksi, kun näiden kahden mestarin odotus päättyi yhdistämään 42 pistettä Manchester Cityn ja Barcelonan takana viikoittain.

Kaikilla kahvoilla on kuitenkin molemmissa finalisteissa tiettyjä mahdottomia ominaisuuksia, huippuja, jotka ovat olleet tänä vuonna muualla Euroopassa. Ei ole vähempää, että sisäinen sitoutuminen hyökkäykseen sisältyi otsikoihin, Cristiano Ronaldo ja Mo Salah. kaksi joukkuetta. Kenelläkään muulla ei ole ollut enemmän laukauksia kohdehetkellä tai hyökätty tällaisella syyllisellä vakaumuksella.Liverpool on voittanut tai myöntänyt 53 tavoitetta turnauksessa oikealle matkalle Kiovaan, Madridiin 45.

Vertailun vuoksi Manchester United myönsi viisi ja teki 13 ottelun kahdeksan pelin aikana hiljaisen viimeisen 16 aikana Poistuminen, joka tuntui siltä kuin se olisi tullut kokonaan toisesta urheiluvuodesta. Liverpool on kymmenes, kun on keskimäärin minuuttia hallussaan pallon tänä vuonna, Madrid viides.Victory on sen sijaan tullut läpi kestävien hyökkäyslämpötilojen, tapa pelata, että jotkut ovat kutsuneet nousua tai hyppyjä. Joker, ajattelija, ystävä, diktaattori: Jürgen Kloppin monet kasvot Lue lisää

Liverpool teki ei voita Saksassa, Portugalissa ja Manchesterissa yllättäen vastustajansa, vaan tuomalla esiin ne kuuluisat hyökkäävät loitsuja, hetkiä, joissa he yksinkertaisesti kääntävät kytkimen ja tulevat punaiselle vyöhykkeelle, joukkue, joka pelaa eräänlaisen synkronoidun raivon kautta.

Madrid oli melkein naurettavasti toisen puoliskon loppupuolella Bayern Münchenin Bernabéussa vastaan, kun pallo pyöritettiin tai heilahdettiin pois elintärkeästä kosketuksesta niin usein, että oli olemassa eräänlainen hysteeria. end.Mutta tämä solmio, kuten edellinen Juventus-kierros, voitettiin luottamalla kärjessä toiseen päähän, ehdottomasti vakuuttuneeksi siitä, että jossain vaiheessa nämä vahvuudet kertovat. Jos haluat lainata rivin Gary Playeriltä, ​​sitä enemmän Real Madrid jatkaa voittaessaan Mestarien liigan sattumanvaraisella hyökkäämällä muotia, jota he tuntevat saavansa. reaktiivinen jalkapallo Unibet bonusz näyttelyssä lauantaina FA Cupin finaalissa voi olla ainakin varma jotain muuta Kiovassa. On äärimmäisiä hyökkäystarkoituksia. Tulee puolustava löysyys. Tavoitteita tulee.

Keskustelu: anna kaksi suurta. On tietysti harhaanjohtavaa, jos ylitätte yksilöitä enemmän kuin koskaan ennen kuin joukkueurheilua.Mutta tämä on epätodennäköistä, että se estäisi ketään tekemästä sitä – säälimättömästi ja kasvavalla kunnioituksella tähtipelaajan voimasta, loputtomien lähikuvien urheilusta ja suuren mittakaavan persoonallisuuden pakkomielle.

Mestarien liigan finaali ruoat hieman enemmän äärimmäisyyden täällä, kun Ronaldo ja Salah kokoontuvat: jalkapallon hallitseva kultainen tavoite-dalek, Ballon d’Orin nykyinen omistaja, verrattuna Premier League -jäsenen omaan mieheen. >

Tämä finaali on melkein liian helppo sijoittaa kahden pelaajan välillä, joilla on 25 Mestarien liigan tavoitetta.Mutta joskus sinun täytyy vain mennä sen kanssa, ei vähiten silloin, kun molemmat ilmentävät ja ottavat käyttöön oman tiiminsä äärimmäiset vahvuudet; ja kun heillä on vähän enemmän yhteistä pelaajina kuin ehkä aluksi näyttävät siltä.

Zinedine Zidane on jo ilmoittanut, että hän ei ota Salahia Madridin tiimiinsä. On vaikea kuvitella, että hän sanoo mitään muuta finaalin aattona, aivan kuten täällä ei ole todellista vertailua, ainakin ei vielä. Ronaldo on kaikkien aikojen ilmiö, joka on huomattava hänen jatkuvan ja säälimättömän tuottavuutensa vuoksi. Salah on toiminut jo lähellä tätä yhdeksän kuukautta. Facebook Twitter Pinterest Liverpoolin johtaja Jürgen Klopp saapuu Kiovaan.Valokuva: Armando Babani / EPA

Mutta silti olemme Messi-Ronaldo-jumaluuden myöhäisissä päivissä, joka on yhdistetty ylivalta, joka on äänitetty juoksevasta alikeskustelusta peräkkäisyydestä. seuraavien suosimien. Salahin 42 tavoitetta tällä kaudella (Ronaldo’s 41: lle) ovat nostaneet asemaansa, newbie-kasvoja, jotka ovat vastanneet toistensa väkijoukkojen joukossa. verrattiin Messiin. Mutta tosiasia on, että hän on luultavasti lähempänä Ronaldoa.Molemmat kulkevat armottomasti, avautuvat viiden parhaan hyökkääjän joukkoon Mestarien liigan peitossa tällä kaudella. ”En tunne, että olisit underdog”: Jürgen Klopp innokas todellisesta lunastuksesta Lue lisää

Kuten puolivälissä -20-luvulla Ronaldo, Salah on voimakas juoksija, jolla on ihanan nopeasti jalat ja kyky parhaimmillaan tehdä pelistä hänen edessään. Salah ei vielä pääse mihinkään samojen korkeuksien lähelle. Mutta parhaimmillaan hetkinään hän näyttää hieman kehittyneiden geenisilloittavien Ronaldo-Messi-kokeiden tuotteista: shaggy-haired, left-footed jinker, mutta sprinterin suora tyyli, leikkaava reuna eikä playmaker.

Kiovassa Salah ja Ronaldo tulevat jälleen kerran olemaan avain kilpailun kahden korkeimman pisteytysryhmän hyökkäävään tempoon. Madridiin on tehty hieman muutoksia.Nykyään he haluavat työntää sinut takaisin ja pitää hallussaan, kuormata pallot ruutuun tietäen, että Ronaldo löytää lopulta pienen ilmatason, jota hän tarvitsee yhdistämään palloa verkon takana.

With Liverpoolin parhaat hetket ovat kaikki olleet siitä, että Salah johti niin usein ahdistusta ja blitziä. Olympiastadion tunnetaan alun perin Trotskin punaisena stadionina ja sen jälkeen vain punaisena stadionina. Joukkueen ja heidän faniensa kyky kääntää ilmaan punainen lauantai-iltana, jotta saadaan aikaan yhteinen ajoenergia, on avain Liverpoolin mahdollisuuksiin. Joko niin, se lupaa olla jännittävä, äärimmäinen ja omalla tavallaan täysin sopiva tapaamiskokous.