Cheerleader Nadal, suosikki Martincová ja Štěpánek

Tšekin tennispelaaja vastusti aluksi keskinäistä kaksintaistelu uran yhdeksänkertainen mestari Roland Garros kaksi ja neljäsosa tuntia.

Vesely edelleen vastahakoisia, hän piristyi neljä palvelua mutta tulevina aikoina. Vasemman käden pelaajien liigassa ja peleissä täynnä peleissä entinen johtaja sijoittui paljon. Kaksikymmentäkaksi kotoisin Pribramin useita hyvin takaisin, kun ottelu, mutta hallitsi lopullinen vaihdot suosi espanjalainen.

“Tennis, mutta se oli erittäin hyvä ja puolueeni suuri. Annoin erittäin vankka suoritus “, hän kehui CTK Vesely.

Nadal lopulta tilanne oli monimutkainen, kun varten pisteet 5: 4 varsinainen hallinnon heitti ensimmäisen kaksinkertaisen vääränä ottelupisteeseen. Vetäjällä oli vain kaksi palloa.Ottelu päättyi erehtymättömällä virheellä, mutta tuomioistuimessa se taisteli turnauksen ja nykyisen maailman kymmenen parhaan kymmenen tuntia ja 12 minuuttia. “Hän soitti ammattitaidolla ja tein muutaman virheen,” sanoo Vesely.

“Viime kuussa, se menee minulle paljon ylös ja alas, mutta olen taistelevat päästä takaisin omalla tasollaan. Tällaiset päivät auttavat minua paljon, Nadal sanoi. Hänen häiriöistään dokumentoitui seitsemän bluffaa, mukaan lukien miekka. “Se oli ehdottomasti mukavaa”, hän vahvisti.

Kokenut espanjalainen antukář että uransa voitti kaksinpelissä on 66 pokaaleja, joista 14 Grand Slam kohtaa Hampurissa puolivälierissä Pablo Cuevas Uruguay.

“Olen iloinen voidessani pelata vieläkin paremmin parhaiten. Se motivoi minua tekemään sitä vieläkin vaikeammaksi.Mitään parempaa tässä urasi vaiheessa ei voi tapahtua, “Vesely sanoi. “Joka tapauksessa, se oli suuri koulu ja kokemus.” Koti

Martincová soldiered päälle, jotta semifinaaliin, mutta se ei riittänyt

Kaksikymmentä vuotta Martincova Tereza Czech tennispelaaja ei voi pelata Florianópolis ensimmäinen semifinaali WTA piiri. Amerikkalainen Bethanie Mattek-Sands menehtyivät jälkeen třísetové taistelun 6: 7, 6: 4 ja 1: 6 Jopa niin, kirjataan savea Brasiliassa, suurin menestys uransa.

Martincová yllätti jo toisella kierroksella käytöstä poistamisen toisen kylvetään kroaattien Alji Tomljanovičové ja nyt maksaa toinen suosikki.Turnaus Petko Mattekovou-Sandsin, onnistunut tuplaa kumppani Lucie Safarova, taisteli kaksi ja puoli tuntia, mutta ratkaiseva sarja oli tullut tapaamaan ja 0: 5 viime hetkellä kääntyi ‘kanarian’.

Štěpánek menetetty Atlanta lähellä ottelun numero Isner

Radek Štěpánek voisi vastata toisella kierroksella Atlanta jota John Isner käytti kahdesti tie-break, mutta ei taistellut puolivälierissä.Amerikkalaisten kotoisin ja kaksinkertainen voittaja Turnauksen osoitti 33 ässää ja šestatřicetiletého Tsekin tennispelaaja voitti 7: 3 ja 9: 7.

Isner kotimaan turnauksen Atlantassa tekemässä viimeiset viisi vuotta on neljä kertaa finaalissa ja viime vuonna ja edellisvuonna otti mestarin palkinnon. Stepanek vastaan ​​suosikki, mutta vahvisti sen jälkeen kaksi tuntia ja kymmenen minuuttia.

Štěpánek molempien voisi rikkoa pelätty Isnerův palvelu kuitenkin se etu, ettei pidä purkautuminen. Toisessa joukossa ja sai setbolu menettelyyn kuitenkin vietetään iloa kotiin fanit maailman ranking 19. pelaaja, joka oli juuri opiskellut Atlantassa.

“Kiitos faneille täällä Georgiassa, minusta tuntuu pelasin College ottelussa. Se on hämmästyttävä ilmapiiri, vaikka peli oli hyvin hermostunut “, sanoi Isner.Atlanta-turnauksen saldo Stepanekin suuren taistelun jälkeen parani 17 voittoon ja kolme voittoa.