Stephanie Gilmore kruunattiin maailmanmestariksi yhtä suureksi kuin Layne Beachley surffaaa

Stephanie Gilmore on tullut surffaustietojen panteoniin voitettuaan seitsemännen maailmanmestarinsa tasavertaisen australialaisen Layne Beachleyn kaikkien aikojen naisten ennätyslukeman kanssa. kun hänen ainoa haastajansa, amerikkalainen Lakey Peterson, epäonnistui etenemään tapahtuman varhaisten vaiheiden ohi. Surffamestari Tyler Wright paljastaa taistelun kroonisesta väsymyksestä. Lue lisää

Peterson murtunut paineessa päästä koskettamaan hänen ensimmäisen maailmanmestarinsa, menemällä Alana Blanchardiin toisella Sportingbet kierroksella Havaijilla, kun Gilmore katseli.

“Kun Steph sitoutuu mielessään tehtävään, se vie jotain monumentaalista pysäyttääkseen hänet”, Beachley kertoi Twitterissä . ”Onnittelut Lakeylle loistavan taistelun järjestämisestä osoittaen samalla rohkeutta ja vakaumusta saavuttaa suuruus. Vuosi 2018 oli Stephin vuosi, hän on aivan liian hyvä.

”Seitsemän maailmanmestaruusvoittoa vahvistaa hänestä kaikkien aikojen suurimmista urheilijoista!Kukaan ei ansaitse sitä enemmän kuin Steph ja olen siitä erittäin ylpeä. ”

Se on ensimmäinen kerta, kun Gilmore on ollut maailmanmestari vuodesta 2014 lähtien. Hän voitti tyttönimestän aloittelijan tittelillä kiertueella vuonna 2007 ennen. lisäämällä vielä kolme seuraavan kolmen vuoden aikana. Viidesosa saapui vuonna 2012.

“On kunnia istua vieressäsi, Layne”, Gilmore sanoi. “Olet ollut valtava inspiraatio koko urani ajan ja niin monelle naisurfaajalle Sportingbet ympäri maailmaa. Tasavertaisuus on hämmästyttävää. Mikä kunnia. ”Facebook Twitter Pinterest Steph Gilmore tynnyrissä kauden päättyessä Maui Prossa.Valokuva: Ed Sloane / KUVA: © WSL / Sloane SOSIAALI: @wsl @edsloanephoto

Beachley voitti viimeisen seitsemästä nimestään 34-vuotiaana vuonna 2006 – vuosi ennen Gilmore teki hämmästyttävän maailmankiertueen debyyttinsä .

30-vuotias Gilmore ylittää todennäköisesti Beachleyn yhdenmukaisuuden tulevina vuosina, mutta Kelly Slaterin miesten ennätys 11 maailmanmestaruudesta ei vielä ole hänen tutkansa.

Inhoan tätä kysymystä ”, hän sanoi siitä, pääsikö hän lähelle Yhdysvaltain ennätystä. ”Aion vain kierrellä seitsemän. Mutta tämä on niin, niin siistiä. ”

Peterson leikkasi höylätyn kuvan kuumuutensa jälkeen, mutta 24-vuotias lupasi tulla takaisin ensi vuonna oppien paljon tämän vuoden kokemuksesta.

”Onnittelut Stephille”, Peterson sanoi. ”Kukaan ei ole ansaitsevampi. Se sattuu, mutta se on ollut hauska vuosi.Olen nauttinut siitä jokaisesta minuutista.

”En ole valmis. Se on ollut hieno vuosi. Olen murtanut paljon Sportingbet best online betting henkisiä esteitä ja todistanut voivani olla tässä asennossa.

”Jokainen tyttö tällä kiertueella on niin hyvä ja työskentelee kovasti. Ei löysää. Tiedän heikkouteni, jotta voin mennä työskentelemään noiden asioiden parissa. ”

Gilmoren historiallinen saavutus tulee hallitsevan kauden jälkeen, jonka aikana hän voitti kolme tapahtumaa – Rip Curl Pro Bells Beachillä, Oi Rio Pro Brasiliassa ja J-Bay Open Etelä-Afrikassa.

Queenslander odottaa nyt kauden päättämistä neljännellä voitolla, kun se on varmistanut turvallisen läpikäymisen puolivälierissä.