Nordicbet Asiakaspalvelu

luotettavuus

Kuten muutkin lailliset vedonvälittäjät, Nordicbet on korkeimmat luotettavuusasteet. Jos sinulla on ongelmia, pelaajalla on mahdollisuus mennä oikeuteen.
Yleiset ongelmat

Monet pelaajat kohtaavat laskujen leikkaamisen ongelman. Näin tapahtuu, jos kuukausitulot ylittävät huomattavasti keskimääräiset patenttiasteet. Pääsyy tällaisiin toimiin on se, että BC Nordicbet on tarkoitettu yksinomaan amatööripelaajille, ei ammattilaispelaajille.
Asiakaspalvelu

Saadaksesi vastauksia kysymyksiisi, sinun täytyy napsauttaa sivun oikealla puolella olevaa teknisen tuen painiketta.
Nordicbet-tuki
Sen jälkeen avautuu ikkuna, jossa sinua pyydetään antamaan oma nimesi. Sen jälkeen ilmestyy keskustelu, jossa sinun tulee kuvailla täysin ilmennyt ongelma. Heti lähettämisen jälkeen teknisen tuen operaattori liittyy sinuun ja vastaa kysymyksiisi.
Mitä etsiä

Tämä vedonvälittäjä asettaa rajan talletettujen ja nostettujen varojen määrälle. Tämän säännön takia monet taikinapelaajat joutuvat epäedulliseen asemaan.

Lisärahoituksesta on palkkio, mutta se riippuu varojen talletustavasta. Sen muutos ei riipu vedonvälittäjästä.

Varojen nosto voidaan suorittaa toimeksiannolla, Nordicbet Asiakaspalvelu mikäli nostettujen varojen määrä ylittää toimitetun rahan kokonaismäärän.

Asiakas voi nostaa omat voittonsa vasta seuraavana päivänä täydentämisen jälkeen.

Joskus suurten määrien nostamisen yhteydessä voit usein joutua hakemaan hallintoa, joka pyytää tiettyjä käyttäjän henkilöllisyyttä todistavia asiakirjoja. Muutoin pelitilin varat ja suorittamattomat nostukset jäädytetään.

Nordicbet-vedonvälittäjä on riittävän vakava kilpailija 1stavkaan, Leoniin ja Fonbetiin. Tietysti on olemassa useita syitä, miksi Nordicbetä ei voida kutsua Venäjän federaation parhaaksi bk: ksi, mutta heillä on jotain pyrittävä. Siinä on kaikki ominaisuudet, jotka sijaitsevat Venäjän laillisten vedonvälittäjien arvosanojen kärjessä.