Koripalloilijoiden seuraavat askeleet

Kuudentoista vuoden ikäisenä hän jätti koripallomiehenä syntyneestä syntyperäisestä Píseksistä Prahan Spartaan pelaten korkeinta Tšekin kilpailua. ”Tunsin kuin toisessa maailmassa, aloitin yhtäkkiä Jiří Okáčovia tai Petr Czudekia vastaan. Tiimikaverini oli Jiri Welsch, joka muutti sitten Olimpija Ljubljanaan, missä hän suuntasi merentakaiselle NBA: lle ”, Englicky kertoo. ”Olin nähnyt itseni ensimmäisellä kaudella, mutta toisella kaudella sain paljon mahdollisuuksia ja uskon onnistuneeni käyttämään niitä.Joten, koripallosivustolta super ”, hän kertoo.

Vuoden 2006/2007 puolivälissä tuli shokki, dopingvalvonta ja positiiviset tulokset marihuanan jälkeistä virtsassa. Tätä seurasi koripallon pelaamisen kielto Nymburkissa ja Tšekin liigassa. ”Minusta se oli virhe, jonka piti tapahtua. Pelaajana se ei varmasti auttanut minua urallani, mutta se liikutti minua inhimillisesti ”, lisää Englický. Siellä hän ei kuitenkaan kuvitellut saavuttaessaan keskimäärin viittä pistettä peliä kohden.Samaan aikaan Nymburk panosti muihin pelaajiin, joten paluuta ei ollut.

Koripalloilijoiden seuraavat askeleet olivat Kypros. ”Tiedän, että koripallo ei ole niin mielenkiintoinen kohde, mutta Kyproksessa pidin lähinnä urheilun ulkopuolisesta elämästä, kauniista säästä, rannoista. Heidän liigassaan pöydän ylin puoli on hyvällä tasolla parhaimpien joukkueidemme kanssa. Mutta kilpailun alaosa on paljon heikompi ”, Englicý kertoo. Hänen elämäntapansa teki hänestä niin vaikuttuneen, että hän oleskeli saarella kahdeksan vuotta.

Kaksi vuotta sitten hän palasi Písekiin.Sršnu-joukkue pelaa ensimmäistä liigaa ja kokee parhaan kauden kaikissa suhteissa, joten Englickýllä oli yksinkertainen valinta mistä jatkaa koripalloa.

“Paluin Tšekin tasavaltaan, koska tyttöystäväni tuli raskaaksi ja emme halunneet kasvattaa lasta ulkomaille. Kotitausta on korvaamaton, minun on kiitettävä poikamme Robinkan isovanhempia. He auttavat meitä paljon, olisimme kaikki yksin Kyproksessa ”, musiikitsee Englický.

Otava-kaupungissa hän on nyt onnellinen niin henkilökohtaisessa kuin urheilussa. Viimeinen kausi oli joukkueelle menestys, sillä se saavutti kolmannen sijan ensimmäisessä liigassa. ”Meillä oli heikko alku, kesti vähän aikaa tottua uusiin joukkuetovereihin, kun he tottuivat minuun, mutta uskoin silti ominaisuuksemme.