Yhdistyneen kuningaskunnan kriisin pääasialliset syyt

Manchesterin kylmä suihku.

Louis van Gaalin itsepäisyys
”Satoi koko päivän, ei kiristynyt, mutta ei hiljaistunut. Maahan pudotun veden ääni oli yksitoikkoinen ja rauhallinen, näytti siltä, ​​että ajaisimme junalla koko päivän. Mutta emme edes huomanneet, kuinka syvä sade tuntee tunteemme. ”

Luoteen itsepintaisesti pitkän aikavälin pallonhallintaan, Louis van Gaal työntää joukkueensa joskus umpikujaan – äskettäisessä ottelussa West Hamia vastaan ​​mankunialaiset näyttivät sokeilevan tyhjään laukkuun toivoen löytävänsä siellä löytön. Sellaiset kokenut asiantuntijat, kuten Alan Pardew tai Slaven Bilic, tutkivat Hollannin mentorin taktiikkaa, tekivät erittäin oikeat johtopäätökset – Pardew- ja Bilic-joukkue antoi “paholaisille” pallon, antoi heille alueen, mutta samalla he tekivät melko vaarallisen vastahyökkäyksen. Vanhan Traffordin ottelun ensimmäisellä puoliskolla West Ham antoi kahdesti isännille anteeksi päästyään maalikehykseen. Kokouksen jälkipuoliskolla vain Mauro Zaraten ylimääräisyys pelasti Van Gaalin toisesta kylmästä suihkusta. Tässä yhteydessä voidaan muistaa mestarien ottelua CSKA: ta vastaan ​​- armeijajoukkue lukitsi itsensä kuoriinsa puolikkaallaan ja piti koko kokouksen puolustavana, mutta ennen voittajavoittoa Rooney Seydou Doumbialla oli upea hetki; CSKA voisi hyvin voittaa tuon pelin, älä ahne Doumbiaa ja antaa hänelle passin Musalle.

Unitedille ei kuitenkaan anneta jopa pahamaineista jatkuvaa pallon hallintaa. Lokakuun alussa “paholaiset” valmisteltiin kirjaimellisesti Emirates-operaatiopöydälle – Arsenal otti aloitteen ja pallon, teki kolme maalia kahdenkymmenen ensimmäisen minuutin aikana ja antoi vasta sitten vieraille mahdollisuuden pelata tavallista jalkapalloa. mutta mikä on järkeä? Koko pelin ajan United tuskin loi 2-3 vaarallista hetkeä ja oli tuomittu epäonnistumiseen jo ensimmäisestä minuutista, ja Santi Cazorla, Gary Nevillen sopivan ilmaisun mukaan, pelasi Bastian Schweinsteigerin kanssa, kuten koiran kanssa toimiva mies.