Vielä on epäselvää, mikä pakotti Malbrancan lähtemään

“En sanoisi, että tämä on vaimoni päätös”, sanoi Yarni ja esitti päinvastaista …. ”
″ … ”Se oli perheen päätös. Perheeni vastusti siirtymistä Englantiin. Meillä on pieniä lapsia, tyttäreni oli ala-asteella Espanjassa, ja päätimme jäädä sinne muuttamatta Englantiin. Olin rehellinen ja Strakan näyttää ymmärtävän kaiken “, sanoi Jarni ….”

Huono sairas poika
Stead Malbranc päätti palata Ranskaan kymmenen vuoden kuluttua Englannista. Vuonna 2011 hän muutti Saint-Etienneen, josta lähti sitten kuukautta myöhemmin. Raportoitiin, että Malbranc joutui luopumaan jalkapallosta hoitaakseen syöpään taistelevaa poikaansa.
Myöhemmin kävi ilmi, että hänen poikansa ei ollut sairas – häntä ei edes ollut.
“Steed ei tiedä mistä nämä tarinat tulivat, ja hän haluaa kaikkien ymmärtävän olevansa huijaus”, hän sanoi.

“Hänen perheensä on täysin terve.”
Vielä on epäselvää, mikä pakotti Malbrancan lähtemään. Seurauksena hän vietti vuoden jalkapallon ulkopuolella ja palasi sitten entiseen klubiinsa Lyoniin.
Darth Obi Mikel
Monet Chelsean fanit muistavat hyvin, kuinka John Obi Mikel muutti klubiinsa. Kuitenkaan harvat muistavat, että hän valitsi alun perin “pimeän puolen” – Manchester Unitedin.
Ilmeisesti siirto-sekavuus kohdistui ”punaisiin paholaisiin” ja sitten – vuonna 2006 Manchester United ilmoitti allekirjoittavansa Mikelin norjalaisesta “Lunasta”. Kaikki oli vakavaa – jopa valokuvin Mikelistä, jolla oli MJ-t-paita käsissään.

Osoittautuu, että sekä Manchester United että Chelsea olivat varmoja siitä, että Mikel oli heidän pelaajansa. “Paholaisten” fanit raivosivat ja suuttuivat vaikeasta pelaajasta. Pelaaja alkoi soittaa uhkauksin, hänelle annettiin henkivartijoita, sitten he lähettivät hänet vartioituun hotelliin, ja sitten hän katosi kokonaan. Britannian tiedotusvälineet seisoivat korvillaan, ja jonkin ajan kuluttua Lontoon klubi ilmoitti, että Obi Mickel menisi edelleen Stamford Bridgelle. Se ei ollut halpaa: United maksoi 12 miljoonaa ja Luna neljä.