Sheiksin suuri peli. He ohjaavat jalkapalloa? Kuwaitit rikkaat lobbaivat Prahassa

Sheik Ahmad Fahad Ahmed Al-Sabahilla on maine urheilun maailmassa – ja erityisesti jalkapallossa. Onko Venäjän presidentti Putin tai Prince Albert, Prince of Monaco. “En tiedä, olenko vahva, mutta en voi kommunikoida, koordinoida ja yhdistä”, hän kertoo Kuwaitin multimiliardář hieman hymyillen, vaikka muutaman minuutin päästä ulos hotellin aulassa.

raudalla puku, kevyesti parrakas kasvot ja harmaantuu kiharat hiukset lapa. Joten mies näyttää siltä, ​​että hänen pitäisi päättää maailman jalkapallon uudesta presidentistä?Vaihtoehtoja, jotka päättyvät korruptio ummehtunut aikakauden Sepp Blatter, pidetään 26. helmikuuta, joten takahuone neuvottelut on tulossa kovaa.

Mikä skenaario rauhoittaa Eurooppaa?

Kuka on Al-Sabah-dynastia? Ovatko he todella potkaissut Bahamanin kuninkaallisen perheen Salman bin Ibráhima Chalifia? Jos näin on, olet voittanut puolet kalifi.

“On liian aikaista sanoa, kuka pitäisi tulla uusi presidentti FIFA. Meidän on nyt keskityttävä korruption lopettamiseen jalkapallosta. Anna organisaatiomme palauttaa kadonneen kuvan. Että tulot ja menot olivat siistejä ja avoimia “, sanoi sheikki Ahmad Prahassa.

asento jalkapallo pomot ovat viisi ehdokasta.Kaksi eurooppalaista, Etelä-Afrikka ja kaksi merkittävää Lähi-idän miestä. Mukaan viitteitä, näyttää siltä, ​​että voitto on lähin Sheikh Salman, jonka takana on kaikkein hajanainen ja Aasiassa on myös varteenotettava vaihtoehto Euroopalle. Varsinkin nyt, kun se oli kuumin suosikki Michel Platini keskeytettiin epäilyttävän maksun kaksi miljoonaa Sveitsin frangia.

Puhutaan se ääneen, mutta jos Eurooppa ja Aasia luo voimakkaan blokin, vaalien FIFA voisi saapua seuraavaan pistorasiaan : Sheikh Salman on (poliittinen) puheenjohtaja ja toinen ehdokas, Gianni Infantino, tulisi pääsihteeri laaja vaikutus.

“Tällainen tilanne Euroopassa rauhoittuu”, sanoo mies, joka on kulissien takana Euroopan jalkapallon tietää.Samaan aikaan se selittää, miksi sheik Ahmad Al-Sabah ajaa Euroopan maissa. Kuten viime kerralla maassa.

Mikä järjestää runoilija Falconer?

FIFA tänä vuonna on ravistellut säätiöitä, sillä Yhdysvaltain FBI: n korkean tason virkamiehet ovat tulleet. Johtuen lahjonnasta ja rahanpesusta on kuvioita Blatter että jalkapallo hallitsi yhtäjaksoisesti vuodesta 1998.

“Se on monimutkainen tilanne. Ennen kuin tuomioistuimet päättävät, emme voi kertoa kenellekään syyllisyydestä. Uudistukset on kuitenkin aloitettava juuri nyt “, sanoi Sheik Ahmad. Prahasta, jossa hän tapasi ylimmät virkamiehet olympialiikkeen, torstaina lensi Zurich missä toimineet “sen” FIFA uudistus ryhmä.

Kuwaitin sheikki tietää.Opiskeli valtiotieteitä, kirjoittaa runoja ja on omistettu falconry, myös hän puski öljyn OPEC tai suunnattu eri Kuwaitin ministeriön. “Hänellä on epärealistinen lahja saada ihmiset yhteiseen tavoitteeseen. Ottaen huomioon kuinka rikas, kukaan ei voisi epäillyn käyttäytyisi Jo viime acquisitive- “, sanoo Roman Kumpošt Tsekin Olympiakomitean.

Jos sheiks tulevat niiden korkea jalkapallopeli, on uuden presidentin FIFA jäsen kuninkaalliset perheet Bahrainista, ei kunnioitettu eurooppalainen tai jordanialainen prinssi Ali.Mutta sitten totisesti kuulla ihmisoikeusaktivisteja, jotka syyttävät diktatorinen Sheikh Salman, että neljä vuotta sitten oli raa’asti demokratiaa protesteja.