Oletko valmis hylkäämään sen?

Tšetšenian fanit toivovat kirkkaimpia jalkapalloilijoita parhaimmillaan, ja kun he lähtevät Premier-liigasta, katsomme tulostajien luetteloa ja hukutetaan kyyneliin: ei 33-vuotias Farfan jätä Sasha Kokorinin, joka pisteyttää Dynamon päätä Markovia, ei jää väliin, mieti sitä – ajattele sitä Luka Djordjevic Tula ”Arsenalista”. Miten se on kiehtova, henkeäsalpaava. Ilman pisteytystä, akrobaattiset iskee itsensä ja muiden ainutlaatuisten Smolovin toimien kautta. Ilman vihaa ja kulkua Promesa, joka 19. elokuuta yksin asetti mestaruuden parhaan puolustuksen.

Oletko valmis hylkäämään sen? Lopeta ja ajattele uudelleen. Mistä kaikki nämä englantia koskevat keskustelut ovat peräisin? Ikään kuin Smolovin vaaleanpunaisissa unelmissa on taistelu sukellusveneisen pöydän keskelle osana David Moyesin keskinkertaisuutta “West Ham”. Helmikuun 9. päivänä Fyodor kääntyi 28-vuotiaaksi – tämän ikäisen kaverilla ei ole yhtä palkintoa. Etkö halua? Hän voi aloittaa pelaamisen alkuperäisessä Englanti-liigassa, mutta onnistunut yritys ei todennäköisesti tuo venäläistä onnea. Hyökkääjä palaa Venäjälle lyhyellä haastattelulla tästä seikkailusta, jossa on tarina kauniista tavoitteesta “Brightonin” tavoitteelle – symbolinen matkamuisto kotiin. Ja toimittajan on varmasti kysyttävä Smolovilta: ”Eikö ole häpeä, että sen jälkeen kun siirryit Englantiin, asemasi maajoukkueessa otti RFPL: n eteenpäin?”

Pitääkö Quincy Southamptonia viidennentoista sijalla pöydällä? En näe kykyjä Liverpoolista rahapussilla kädessään lähellä Promesia. Hollantilainen on punaisen ja valkoisen idoli, hän rakastui Moskovan seuraan jo kauan sitten, vastineeksi, vastaanottaa Discovery Arena -faneiden fanien vastavuoroisuus, ja Spartakin modernin historian voitot liittyvät oikeutetusti hänen nimensä ja tavoitteisiinsa. On palkintoja, vain koskettanut kuppeja, metsästys uusille – ja aivan kynnyksen takana? Miksi?