Ilmeisesti faniamme eivät todellakaan pilottaneet sitä

Oletetaan, että ensi kesänä Promes ottaa yhteyttä Jürgen Kloppin tiimiin, jossa Adam Lallana (tekniikka ja pass on Jumalan asettama) ei löydä paikkaa itselleen. Legendaarinen johtaja sanoo Spartakissa paljon – punaisella ja valkoisella T-paidalla, hän antaa harmaata ottelua lähes joka kuukausi, mutta pitää aina itsensä kentällä. Ja Liverpoolissa tämä suuntaus johtaa välittömästi hiihtohousuun, penkkiin ja sullen kasvojen ilmaisuun. Ja etsimme Promesia Premier-liigan kolmessa huippuklubissa, mutta joissakin ranskalaisissa Lyonissa, missä Manchesterin epäonnistumisen jälkeen Quincyn ystävä ystävä Memphis Depay, päätyi. Sama Euroopan liiga, samat hakijat pääsemään Mestarien liigaan tämän kauden lopussa. Mikä tekee Spartaksemme huonomman?

Pysäytä Promesin ja Smolovin ajo Englantiin. He menevät sinne. Kuva: Sportbox

Kyllä, joskus on huono, kun tyylikäs jalkapalloilijat ovat samassa joukkueessa jo pitkään, mutta jos näiden pelaajien taso ja motivaatio eivät putoa vuosien varrella, ja joukkueet noudattavat vielä tiettyä kehityskulkua, kaikki on kunnossa. Viimeisenä keinona Krasnodarissa kyllästynyt Smolov juoksee pois häikäilemättömästä valmentajasta Shalimovista Zenit Mancinissa, ja sitten sininen-valkoinen-sininen Fedorin kanssa voittaa ainakin jotain klubipöydälle.

Ilmeisesti faniamme eivät todellakaan pilottaneet sitä, että tällä hetkellä Ahmed Musan väliaikainen paluu Leicesteristä CSKA: han oli mahdollisesti pääsiirto RFPL: n sisäänkäynnillä. Venäjän mestaruuskilpailussa ei ole parasta aikaa päästä niin helposti eroon harvinaisista tähdistä.

On selvää, että kukaan ei kieltäydy menemästä tavalliseen Liverpooliin, mutta sinä – TV-katsojat ja venäläisen Premier League-fanit – eivät ole tähän mennessä kiistäneet itseäsi iloasi jälleen tarkastella todellisten hyökkäysmestarien peliä. Kerron teille tämän miehenä, joka näki kaikki kuusi Sylvester Igboonen päätä tällä kaudella.