“Britit, mitä he edes voittivat?”

”Tarinaan liittyi monia teorioita. Yhtään niistä ei voida kuitenkaan vahvistaa. Jos he halusivat Kennyä, miksi he eivät heti ostaneet häntä? “Allen sanoi ….”

Stefan Givars saavutti mainetta mielenkiintoisella tavalla: hänestä tuli Ranskan maajoukkueen hyökkääjä, joka ei tehnyt yhtään maalia vuoden 1998 voittopisteessä.

Newcastle kuitenkin uskoi ranskalaisen vahvuuteen, mutta tämä usko ei muuttunut mihinkään. Givarsh muutti klubille Auxerresta ja teki jopa maalin debyytti-ottelussaan Liverpoolia vastaan, mutta kokouksen jälkeen hän pelasi vain kolme kertaa ja myytiin Rangersille 3,5 miljoonalla punalla.
Myöhemmin Stefania kutsuttiin yhdeksi Premier League -sarjan historian huonoimmista lakkoilijoista, mutta tämä ei häiritse häntä paljon.
“…” Tämä kysely – En välitä. Se luotiin vain tarkoituksena pilkata minua. Tämä koko tarina on halpa temppu kirjoittajille. Mutta puhutaan pääasiasta: britteistä. Mitä he voittivat vuoden 1966 maailmancupin jälkeen? ”Givarsh sanoi. Miellyttävä kaveri, luultavasti …. ″

Vertaisveroton siirto
Portugalilainen hyökkääjä Bebe oli enemmän kuin onnellinen, kun Vitoria Guimaraesista osti sen vuonna 2010. Tarina oli kuitenkin vasta alkamassa: Parin viikon kuluttua Bebe, jolla ei ollut edes ollut aikaa debytoida joukkueessa, päätti allekirjoittaa Manchester Unitedin 7,4 miljoonalla punalla! Hänen piti selvästi merkitä jotain ennakkotapahtumaan – ei vain se, että “Vitoria” nosti korvauksen määrän 3 miljoonaan euroon.
Salaperäinen nero, uusi Ronaldo tai vain Bebe soitti lopulta Unitedin seitsemän kertaa. Hänet vuokrattiin Besiktasille, Rio Avenuelle ja Pasus di Ferreiralle, joista hän siirrettiin myöhemmin heinäkuussa 2014. Hän pelasi kotkien kanssa yhdessä ottelussa, muutti sitten Cordobaan ja sitten Rayo Vallecanoon.

Ericssonin solmut
Saul Campbell pysyi kauemmin Lontoon pormestarina kuin Knotts Countyn pelaaja.
Notts County, joka valmisteli rahavaikutuksia ja liittyi Valioliigaan, kutsui Sven-Goran Ericssonin toimimaan jalkapallojohtajana, ja houkutteli sitten veteraanin Saul Campbellin.