Boateng menee nyt vuokraamaan Milanoon

Huolimatta kolmen jaon putoamisesta, Campbell teki kauhea debyytti ja lähti muutamaa päivää myöhemmin seurasta sanomalla, että hän ei nähnyt potentiaalia, jonka hänelle luvattiin joukkueessa. “Sven ei koskaan pyytänyt anteeksi, että soitti minulle”, puolustaja valitti.

”Tuleeko hän takaisin? Toivottavasti ei. ”
Kevin-Prince Boateng on aina ollut vaikea hillitä, ja siksi hän viipyi harvoin jonkin aikaa pitkään.
Hän oleskeli ”Genovassa” niin vähän, että heillä ei ollut edes aikaa tutustua häneen – koska hän ei onnistunut saamaan Boatangia vuonna 2010, klubin johto vuokrasi heti Milanon kanssa vaihtoehdon ostaa se pois.
“Genovassa he seurasivat Boatengia ennen vuoden 2010 maailmancupia. Milanossa on vaikea tilanne, sillä on paljon pelaajia, joilla on sopimukset päättymässä, ja he tarvitsevat jonkun tasapainottamiseen.

Boateng menee nyt vuokraamaan Milanoon. Jos he ostavat sen heti, he saavat loistavan jalkapalloilijan, ja me pysymme rahoituksen kannalta mustalla puolella. Palaako hän Genovossa? Ehkä, mutta toivon tietyllä tavalla, ”sanoi klubin presidentti Enrico Preciosi.
Boateng ei palannut klubiin.
Ei työlupaa? Ei mitään! Vaikka …
Vuonna 2013 Stoke suostui allekirjoittamaan sopimuksen New England Revolution -yrityksen Juan Agudelon kanssa. Amerikkalaisella oli sopimus klubin kanssa, ja kaikki näytti sujuvan suunnitellusti, mutta Englannissa hyökkääjälle ei annettu lupaa työskennellä.

Vaikuttaa siltä, ​​että aika muuttaa mieltäsi ostoksesta, mutta Stoke oli peloton ja päätti allekirjoittaa pelaajan joka tapauksessa ja lähettää sen sitten Utrechtiin vuokraamaan. Oleskeltuaan Hollannissa puolen kauden ajan Agudello palasi Englantiin, missä hänet kiellettiin jälleen. Minun piti pakata laukkuni ja palata entiseen klubini.

Coventry vai oikea?
Joskus pelaajien on valittava jalkapallo jättiläisten, kuten Real Betis, Real Madrid ja … Coventry.
Kesällä 1998 Kroatian maajoukkueessa loistavasti maailmanmestaruuskisoissa pelaava Robert Jarni muutti Gordon Strakanin Coventryyn 2,6 miljoonalla punnalla. Entinen Betis-pelaaja näytti olevan valmis tulemaan uudeksi Valioliigan tähtiä, kun yhtäkkiä myös Real Madrid päätti ostaa sen.
Yarni kohtasi todellisen ongelman: minkä klubin valita. Yarni ajatteli pitkään ja kovasti ja valitsi … Real Madridin, joka osti sen 3,4 miljoonalla punalla.