Tšekin NHL-taulukko: Zachy ja Chytil -matka hallitsevat, Vrana ampui

iDNES.cz valitsi viisi hetkeä säännölliselle sarjalle kyselyllä, jossa voit antaa äänestyksellesi mielenkiintoisimman.

Uudet tapahtumat luetellaan alla, aakkosjärjestyksessä sukunimen mukaan.

</span > Filip Chytil (1) Oikea paikkavalinta

Huono onni revitty. Filip Chytil pelasi ensimmäiset seitsemäntoista ilman maalia, ja iski sitten Vancouveriin ensimmäistä kertaa. Toinen tavoite lisättiin kohtaamiseen New Yorkin saaristolaisten kanssa.Hänen hetkensä tuli kolmannella jaksolla, tsekkiläinen hyökkääjä otti kiekon keskialueelta, ylitti sinisen viivan hänen kanssaan, ojensi ja ampui kasvot-renkaan yläosaan. Kiekko lensi Anton Chudobinin saaliin yli.

Se oli ainoa tavoite, jonka Washington Capitals pystyi tekemään. Winnipeg-suihkukoneet vastasivat kolme kertaa, joten he ottivat kaksi pistettä (suihkukoneet voittivat 3: 1). Tšekkiläinen skorpioni Jakub Vrána sai nauhoituksen keskipisteestä, juoksi kiekon vastustajan ympärille hyökkäysalueen oikealle puolelle ja ampui puolustajan Joe Morrowin kautta portin kauimpaan nurkkaan.

ja esti yhden laukauksen. Joten hän taistelee onnistuneesti toisesta rivistä.

Ehkä se ei ole enää mahdollista, monet ovat olleet musiikkia. Pavel Zacha ei tehnyt pisteitä.Kaksitoista rekisteröimätöntä ottelua, ja jääaika on usein jopa 18 minuuttia. Siksi kylmä suihku tuli tilan muodossa. Kun Zacha palasi vammasta Nick Hischierin ja Brian Boylen loukkaantumisen vuoksi, se alkoi lyödä New Jersey Devilsin hyökkääjää. Vaikka tavoite ei auttanut (Red Wings voitti ylityöt 3: 2), Zach oli erittäin onnellinen. Hänen joukkuetoverinsa Jesper Bratt sai väärän syötön ja veti pallon maalivahdin ohi. Tšekin hyökkääjä ei epäröinyt ja poltti Jonathan Bernierin. Seuraava peli tuli ja Zach teki toisen maalin. Vaikka tavoite ei auttanut jälleen, koska jääkiekkoilijat Carolina Hurricanes voittivat New Jerseyn 2: 1.Tšekkiläisen hyökkääjän elpymisen on kuitenkin oltava nautittavaa, pakotettu kauan kestämään paine ennen kuin hän lopulta aloitti täytäntöönpanon. Mutta hän ei ollut ampunut laukausta häneen, vaan pannut sen sijaan kiekon takaosaan ja asettanut sen kaukaiseen napaan. NHL: n virallisella verkkosivustolla arvioitiin tavoite “hämmästyttäväksi”.