Fleischmann ja Plekhans ottelivat Montrealille, Mrazek oli kaksintaistelun tähti

torstai epäröintiä kotiympäristöstä vs. Arizona (menetetty 2: 3), joka myös oli kuuluisa yksikön kolmannen epäonnistuminen viimeiset neljä alkaa, jääkiekon pelaajat Montreal päivää myöhemmin korjata riemuvoitto, 5: 3 jäällä Islanders .

Kun yhdeksästä ottelusta, joka läpäisi portin Canadiens alokas Mike Condon, Canadiens tervetulleita takaisin heidän suuri tukirakenne Carey Price. Paransi selvästi johtava joukkue pyöristettynä 33 36 laukausta Islanders.

Montreal voittaa lähetetään pään itäisen konferenssin ja raahasivat sen johtaja West Dallas (myös ansiokkaasti 32 pistettä), menestyksen takana voimakkaasti nakročil jo avaamalla kolmas. Täällä asiakkaat sulkea 3: 1 gólech Jeff Petry, Beaulieu Nathan ja Thomas Fleischmann (16:07, +1, 4 ammuttu, 1 + 0).Kuudes tavoite kauden Kopřivnice kotoisin laski vaihdon jälkeen kiekko loukkaavaa vyöhykkeellä David Desharnaisem ja laukaisi oikealta ympyrän.

New York Mark Židlický (14:30 +/- 0) ryhmässä ovat kuluessa ottelun vetää kahdesti yhden maalin erolla, oli viimeinen sana, mutta 60 minuutin jälkeen laukauksen tyhjään häkkiin Brendan Gallagher.Tuki, jonka lopullisena tavoitteena teki Tomáš Plekanec (18:06, -1, 1 laukaus, 0 + 1).

ensimmäisen kerran marraskuussa sai toisen ottelun peräkkäin Petr Mrázek. Tsekin Maalivahti komeetta, joka Detroit muutoin säännöllisesti vuorottelee kokenut Jimmy Howard, odchytala keskiviikon kaksintaisteluun Red Wings Washington (tappio 1: 2pp) ja sitten perjantain kotiin kaksintaistelun vastaan ​​ Los Angeles (voittaa 3: 2).

Molemmissa vastaa Mrazek valittiin joukossa kolme tähteä. Viime kerralla oli jopa sisällytetty ulkomaiset toimittajat kaikilta pelaajilta enimmillään kun hän sai 35 37 kierrosta Kings ja merkittävästi myötävaikuttanut voittaa Detroitissa.

Red Wings lähetti hänet johtoon 15. minuutti PowerPlay hyödyntää Slovakian edustaja Tomas Tatar.Myöhemmillä vertailu Jeff Carter pelin shorttia toisella kaudella vastasivat Mike Green ja Dylan Larkin. Kings on suuri chytajícímu vastaan ​​Mrazek torjutaan vähentämällä vain toisen kerran pisteytys Carter. Puolustajan Jakub Kindl jäi kotiin tällä kertaa vain vuorotellen NPC.

Jääkiekko Calgary uudelleen vahvistaa, että uusi laajennusmuoto sopii heille. Viidennestä osallistuminen asetusta leikkiä 3 3 hyötyneet viidentenä voittaa, kun hän viimeksi voitti arvokkaan päänahan kannattaa Stanley Cup Chicago tuloksen jälkeen 2: 1PP.

voittomaalin hankittu 62 . minuutti lahjakas hyökkääjä Johnny Gaudreau, joka päätti olla toinen asetus ja neljä pistettä että vaiheessa peli hallitsee NHL tilastoihin.

“Pidän siitä.Mielestäni sama näkemys on useimmilla pelaajillamme. Meillä on nopeita puolustajia, jotka ovat myös suuria kiekkoa. Se sopii meille “, sanoi Gaudreau, joka myös ratkaisevaa hyppäämällä voitti myös oikean peliajan avauspisteen. 16. minuutti hän osallistui Sean Monahanin väliintuloon.

Chicago kokoonpano Michal Rozsíval (24:35 +/- 0, 1 laukaus) torjua 17 minuuttia Arte Anisimov valtapelistä. Patrick Kane teki passin ja teki hänet yhdeksännen kerran peräkkäin uuden NHL-ura-uran luomiseksi. Lisäksi Yhdysvaltain edustaja vahvistamaan johtajuutta tuottavuuden kilpailee 31 ehdokasta (13 + 18) ennen toista Tyler Seguin Dallas (28 pistettä, 11 + 17).

In Flames voitti kertaa hän ei käynnisty sairauden vuoksi Jiri Hudler.Toinen hyökkääjä Michael Frolik (14:38, +/- 0, 4 laukausta) ei hyväksytty puolustaja Ladislav Smid oli taas vain korvike NPC.