Chomutovští jääkiekkoilijoille liikkuva, Litvinov jatkui haparoiden. Nyt hän odottaa sinua

Pirates perjantaina teki viidennen kerran peräkkäin ja seitsemännen, koti, kulunut johtaja Liberec 3: 2 jatkoajalla. Koti

Mutta uusin Verva säröillä seitsemännen kerran peräkkäin, menettää lopullisen REPEAT jäällä Třince 2: 4.

“Mutta Litvinov on koti vaarallinen” epäilee Litvínov oppilas ja nyt Chomutov valmentaja Vladimir Ruzicka vanhempia.

Hänen joukkue on jo ilman hyökkääjä Luke Květoň, joka siirtyi Major League Czech Budejovice, Liberec kiipesi johtajat ansiosta tuottavin pelaajia kilpailun: Robin Skinner siirtää puskurin Tref vain 31 sekunnin kuluttua alkavan kolmannenkolmasosa, hän päätti itse 62 sekunnin kuluttua laajennuksen aloittamisesta. “Menin itse, ammuin, ja sitten se saapui lähes tyhjä maaliin, ‘sanoi hyökkääjä Roman Červenka.

jo keräsi 22 pistettä 10 maalia ja 12 syöttöä. “Minusta tuntuu, että olen täällä auttamassa joukkueen. Olen iloinen, että se on sen arvoista. Samaan aikaan olin sairas, se tarttuu minuun. Olen onnekas, ehkä Lauf. ”

Merirosvot tungosta Liberec 1. kaudella sitruuna, mutta sitten vastustaja on käyttänyt kaksi ensimmäistä tehon näytelmiä ja kääntyi. “Pelaamme hyvää ensin, luultavasti luulevat sen olevan yksin, olemme menettäneet siirtymän”, Červenka sanoi. Valmentaja Růžička lisäsi: “Olemme voittaneet hieman onnea, maalivahti Kopřiva oli hauskaa tänään.Seremoniallinen taukoa, me uudelleenlinjatun puolustus- ja paljon nousimme, vaikka keskellä ja puolustus vyöhyke silti tehdä virheitä. ”

Mutta dvougólový Liberec ampuja Petr Jelinek voittaja kehui:” Under The Pink kova pelasin Slavia ja tiedän että hän purkaa maksimiarvon. Pojat järjestävät, nälkäisiä. On kolme vasemmistolaista, pojat, älä päästä irti nopista. On erittäin ärsyttävää valvoa piratismin. ”

Nyt Litvinov kuule mitään kohteliaisuuksia. Vuonna Trinec Vaikka kahdesti vetää läpi Pavlik ja Havlicekin kun hän tuli kotiin kaksi valtapelistä tavoitteet vasemmalta ympyrä, mutta sitten romahti omissa numeerinen etu. Steel Kopecký pääsi läpi kolmen maalintekijän heikkoon suuntaan!Toinen puolustava kömmähdys kolmannella, sitten syliin toivossa.

“Olimme tilalla ratkaiseva tavoite, joka tuli ironisesti meidän valtapelistä. Teimme vähän, jotta voimme aliarvioida tilannetta avajaisten jälkeen ja vastustajamme rankaisi meitä “, kertoo mestareiden valmentaja Radim Rulík. “Sitten oli vaikea palata ja asettua. Avaa peli, mutta se ei riitä. Lopuksi, emme voi käsitellä. ”

Derby Litvinov alkaa huomenna epätavallista 15,30, kotona klubi valmis lapsille kilpailun pitäisi olla noin nejžlutějšího, mustin, nejčernožlutějšího ja kovimman tuuletin tai kaunein kuva.

“Vaikka olemme viimeinen, siellä on paljon faneja, mikä on hienoa.Mielestäni Chomutovin ottelut ovat aina loistava ja suuri derbi, me kaikki koemme sen “, sanoo Litvínovský puolustaja Tomáš Pavelka. “Voimme voittaa kotona joka kolmas pistettä, joten haluamme vihdoin saada yleisöömme onnelliseksi.”